Welkom bij onze gezellige Bed & Breakfast in Beekbergen, een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Apeldoorn te verkennen! Met de zomer in volle gang, zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden die wachten om ontdekt te worden. In dit blog delen we graag enkele tips voor een onvergetelijke zomerervaring.

Buitenzwembad Boschbad in Apeldoorn

Neem een duik in het verfrissende buitenzwembad Boschbad. Op zoek naar verkoeling op warme zomerdagen? Op 14 minuten autoafstand en 25 minuten fietsafstand vind je een prachtig buitenzwembad, Boschbad in Apeldoorn. Neem een verfrissende duik in het heldere water, ontspan op de ligweide en geniet van de zonnestralen op je huid. Het buitenzwembad is perfect voor zowel volwassenen als kinderen en is heerlijk om te bezoeken tijdens een warme zomerdag!

Braderie in Beekbergen (iedere donderdagavond)

Ontdek de braderie in Beekbergen op donderdagavond. Elke donderdag komt het dorp Beekbergen tot leven met een bruisende braderie. Wandel langs de kraampjes die gevuld zijn met lokale producten en oude ambachten. De braderie is heel gezellig om te bezoeken als je op donderdagavond bij ons verblijft. In juli & augustus, iedere donderdagavond, van 18:00 – 21:15.

Ontdek de Veluwe

Verken de prachtige natuur van de Veluwe. Apeldoorn en omgeving staan bekend om de mooie natuurlijke landschappen, en de zomer is de perfecte tijd om de Veluwe te verkennen. Maak een mooie fiets- of wandeltocht en ontdek zelf de Veluwe. Wij geven je graag tips over mooie routes, vraag ernaar tijdens je verblijf of stuur ons alvast een mailtje.

Bezoek Paleis het Loo

Breng een bezoek aan Paleis Het Loo, een voormalig koninklijk paleis gelegen aan de rand van Apeldoorn. Verken de prachtige tuinen, wandel door de historische kamers en leer meer over de Nederlandse koninklijke geschiedenis. In de zomermaanden worden er regelmatig speciale tentoonstellingen en evenementen georganiseerd, waardoor je nog meer kunt genieten van dit indrukwekkende paleis. Paleis het Loo ligt op 16 minuten autoafstand en 27 minuten fietsafstand.

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij bezoeken

Wil je eens mee in een echte stoomtrein? Bezoek dan de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. De trein rijdt over de ruim honderd jaar oude spoorlijn Apeldoorn – Dieren. Naast de stoomtrein zelf, is op het station zelf ook van alles te zien. Denk aan de grote werkplaats, het oude stationsgebouw, een rijdende kolenkraan en nog veel meer. Tickets kun je vooraf online kopen of op het station zelf. Een super leuk uitje voor jong en oud! De Veluwsche Stoomtrein ligt op 5 minuten autoafstand, 8 minuten fietsafstand en 30 minuten loopafstand.

Zoals je ziet is onze Bed en Breakfast in Beekbergen de ideale uitvalsbasis om te genieten van alles wat de omgeving van Apeldoorn te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van mooie herinneringen in onze prachtige regio.
Tip: Onze B&B begint al aardig vol te raken. Wacht dus niet te lang met boeken! Neem hier contact met ons op.

Menu