Wanneer je een overnachting bij ons boekt, kun je naast onze fijne Bed & Breakfast ook genieten van de heerlijke omgeving. In dit blog delen wij een aantal tips met je wat je kunt doen in de omgeving. Deze kun je alvast op je wensenlijstje zetten, de voorpret begint thuis al!

Wandelen & fietsen rondom Beekbergen

Onze B&B ligt midden in de Veluwe. Je kunt vanaf ons allerlei wandelingen en fietsroutes volgen. Heerlijk de natuur in en genieten van al het moois wat je tegenkomt. Wij adviseren je graag over de mooiste routes, je kunt vast kijken naar deze wandelroutes en fietsroute:

Bekbergerpad. Deze wandeling is 9 km of 13 km en gaat dor het buitengebied van Beekbergen. Lekker door het bos en de weilanden.

Liederbos. Deze wandeling is ongeveer 10 km en gaat voornamelijk door het bos. De kans is groot dat je wild spot, bijvoorbeeld wilde zwijnen.

Beekbergerwoudroute. Dit is een flinke, maar prachtige fietstocht rondom Apeldoorn, Beekbergen en Lieren. De route is ca. 31,5 km. Langs de route kom je langs verschillende hotels voor een kopje koffie of lekkere lunch.

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij bezoeken

Wil je eens mee in een echte stoomtrein? Bezoek dan de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. De treinen reden weer vanaf Pasen. De trein rijdt over de ruim honderd jaar oude spoorlijn Apeldoorn – Dieren. Naast de stoomtrein zelf, is op het station zelf ook van alles te zien. Denk aan de grote werkplaats, het oude stationsgebouw, een rijdende kolenkraan en nog veel meer. Tickets kun je vooraf online kopen of op het station zelf. Een super leuk uitje voor jong en oud!

Winkelen rondom Beekbergen

Vind je het heerlijk om lekker de stad in te gaan en rond te struinen? Dan is er in onze omgeving ook genoeg voor jou te doen. Zo ligt winkelstad Apeldoorn vlakbij, op zo’n 10 minuten met de auto. Iets verder weg liggen Deventer (25 min) en Zutphen (30 min). Beide hele leuke Hanzesteden die aan de IJssel liggen. Het is aan te raden om hier een stadswandeling te doen, er is veel te zien!

Wij adviseren je graag over leuke uitjes tijdens je verblijf! Vraag gerust naar onze aanraders.

Volg je ons al op Instagram?

Menu