Wil je graag een sauna voor jezelf hebben? Wil je geen rekening hoeven te houden met andere gasten? Kom dan genieten in onze privé sauna. Je hebt de hele wellness tuin voor jou (en je eventuele gezelschap) alleen. In dit blog lees je meer over het perfecte uitje naar de privé sauna.

Privé sauna omgeving Apeldoorn

Wanneer je naar een groot saunacomplex gaat, ben je automatisch ook met andere mensen in contact. Je hebt hier geen privé sauna, waardoor je het niet erg moet vinden om naast onbekende mensen in de sauna te zitten. Wil je graag privé genieten in de sauna, alleen of met je eigen gezelschap? Boek dan een arrangement in de wellness tuin bij B&B Huize Hooijer. Naast een privé sauna, vind je hier ook andere faciliteiten om heerlijk te genieten zoals een whirlpool en hottub. Meer over onze wellness tuin lees je hier.

Wat heb ik nodig in de sauna?

Er zijn een aantal dingen die handig zijn om te gebruiken wanneer je een privé sauna bezoekt.

– Flesje water zodat je genoeg drinkt. Je verliest veel vocht tijdens een saunabezoek, dus het is belangrijk om dit goed aan te vullen.

– Badjas en slippers om voor en na de sauna te kunnen dragen.

– Handdoek of hamamdoek om op te zitten in de sauna.

– Extra handdoek voor het douchen na de sauna.

– Verzorgingsproducten zoals shampoo en bodylotion.

– Extra dingen om te ontspannen zoals een boek.

Een badjas, slippers en handdoeken zijn bij ons bij de prijs inbegrepen. Ook koffie, thee, shampoo en zeepjes zijn kosteloos te gebruiken. Er zijn extra arrangementen bij te boeken met bijvoorbeeld (alcoholische) drankjes en borrelplanken. Zo kun je het verblijf compleet maken!

Overnachten in onze Bed & Breakfast

Naast een wellness tuin met privé sauna, vind je bij ons ook een Bed & Breakfast. We hebben twee ruime kamers voorzien van alle benodigdheden om je verblijf compleet te maken. Ben je toe aan echt even ontspannen en bijkomen, boek dan een compleet arrangement met overnachting. Onze kamers hebben een eigen opgang, waardoor ook deze privé zijn. Het ontbijt wordt naar wens op de kamer geserveerd, zodat u een privé overnachting heeft. Heerlijk om echt even te genieten van de rust en ontspanning.

Privé sauna boeken? Neem dan contact met ons op!

Menu