Onze Bed & Breakfast ligt vlakbij de prachtige Veluwe. Je kunt vanaf ons dan ook de mooiste wandelingen en fietstochten doen. In dit blog delen wij onze favoriete plekjes van de Veluwe met je. De meeste zijn bereikbaar op de fiets, maar mocht je niet te ver willen fietsen dan kun je ook de auto wat dichterbij parkeren. Geniet van de prachtige herfstkleuren en frisse lucht. Hier lees je onze tips:

1. Nationaal Park De Hoge Veluwe

Ga met de fiets lekker op pad door het beroemde Nationaal Park De Hoge Veluwe. Verken de uitgestrekte bossen, heidevelden en grasvlaktes. In de herfst komen de edelherten in de bronsttijd; heel indrukwekkend om te zien. Wil je graag wild spotten? Vraag dan tijdens je verblijf naar onze favoriete spots.

2. Kroondomein Het Loo

Dit koninklijke landgoed is echt prachtig in de herfst. Fiets door de mooie omgeving en vergeet niet een bezoek te brengen aan Paleis Het Loo, omgeven door schitterende tuinen die in de herfst een sprookjesachtige sfeer hebben. Echt een uitstapje wat je moet doen als je bij ons in de Bed & Breakfast verblijft!

3. Veluwezoom en Posbank

De Veluwezoom is het oudste nationale park van Nederland en biedt een scala aan herfstkleuren. Fiets naar de Posbank, een heuvelachtig gebied met adembenemende uitzichten. Je vindt hier ook diverse horecagelegenheden om lekker te lunchen of wat te drinken tijdens je fietstocht.

4. Kootwijkerzand

Voor een unieke herfstervaring moet je naar Kootwijkerzand, Europa’s grootste zandverstuiving. Fiets door de uitgestrekte zandvlaktes omringd door bos. Vooral tijdens zonsondergang geeft de herfstzon een warme gloed aan het zand, wat een magische sfeer creëert. Vergeet ook niet even langs Radio Kootwijk te fietsen, een monumentaal zendstation.

Apeldoornse E-bike verhuur

Wil je niet zelf met je eigen fietsen slepen? Dan kun je natuurlijk bij ons ook fietsen huren. Wij werken samen met de Apeldoornse E-bike verhuur, hier kun je onder andere elektrische fietsen huren. Er zijn diverse huurmogelijkheden, vanaf 1 dag tot zelfs 1 week. Wil je graag fietsen huren? Geef dit dan aan bij ons, dan helpen wij je graag verder.

Wij wensen je alvast veel plezier met een heerlijke fietstocht door de prachtige Veluwe! Mocht je liever willen wandelen, vraag dan even naar onze tips en adviezen. Veel plekken zijn gemakkelijk met de auto bereikbaar, waarvan je vanaf de parkeerplaats een mooie wandeling kunt maken. Ook genieten tijdens de herfst! Gelijk je verblijf boeken? Neem hier contact met ons op.

Foto: Stockfoto Canva

Menu