Het is bijna Valentijnsdag, de perfecte dag om even extra aandacht te geven aan je partner. Of het nu Valentijnsdag is, of een ander speciaal weekend in het jaar: een romantisch weekend weg samen is altijd een goed idee. In dit blog vertellen wij je meer over een romantische overnachting in onze Bed & Breakfast.

Ontspannen in de wellness tuin

Jullie romantische uitje begint in onze wellness tuin. Je boekt onze privé wellness tuin voor minimaal 3 uur, om hier vervolgens heerlijk samen te genieten. Geen andere gasten, gewoon alleen jullie samen. In onze wellness tuin vind je alles om heerlijk te genieten. Zo is er een sauna, whirlpool, hottub, loungebed, suite en onze nieuwste aanwinst: het verwarmde zwembad. Naast de hottub is een barretje met tv, je kunt dus ook gewoon genieten met een wijntje en je favoriete serie. Je kunt ieder moment van het jaar terecht in de wellness tuin. Juist tijdens koude dagen, is het fijn om op te warmen in onze wellness.

Overnachting in onze Bed en Breakfast Beekbergen

Nadat jullie heerlijk bijgekomen zijn in de wellness tuin, kun je ervoor kiezen om een overnachting te boeken in onze Bed & Breakfast. Wij hebben twee fijne kamers, welke van alle gemakken voorzien zijn. Natuurlijk kun je ook een overnachting boeken zonder verblijf in de wellness tuin, maar als wij je een tip mogen geven: boek een combinatiedeal. Een fijn romantisch uitje en heerlijk ontspannen met z’n tweetjes. In de omgeving kun je prachtig wandelen en leuke dorpjes/steden bezoeken, zo ben je er samen ook echt even uit.

Maak je verblijf compleet

Wist je dat je bij ons allerlei extra’s kunt bijboeken om je verblijf compleet te maken? Denk aan een fles bubbels, een borrelplank en zelfs een sushi diner. Nieuw bij ons is de Secrets Box. Deze box hebben wij samengesteld met allerlei romantische producten, zoals rozenblaadjes, badzout en massageolie. Wil je de Secrets Box toevoegen aan je overnachting? Vermeld dit dan bij de boeking.

Wil je een romantisch weekend weg boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Menu