Bezoek je onze B&B in de zomer? Dan zijn er tal van leuke uitstapjes die je kunt doen in de omgeving van Beekbergen en Apeldoorn. Zo zijn er vele verschillende zomermarkten, maar ook andere uitjes die speciaal gericht zijn op de zomer. Wij delen de leukste tips met je.

Antiek- en curiosamarkt Apeldoorn

Ben je dol op schat zoeken tussen antiek en curiosa? Dan is deze markt echt wat voor jou! De antiek- en curiosamarkt vind plaats op 13 juli, 27 juli en 10 augustus op het Marktplein in Apeldoorn. De toegang is gratis en de openingstijden zijn van 09.00 – 16.30.

Veluwse Avondmarkt Beekbergen

Een begrip in Beekbergen! Iedere donderdagavond in juli en augustus wordt het centrum van Beekbergen omgetoverd tot een Avondmarkt. Je vind hier allerlei kraampjes met oude ambachten, zoals wol spinnen en klompen maken. De streekmarkt is van 18.00 – 21.15.

Tip: de grote kerk is ook open tijdens de Avondmarkt voor bezichtiging of een rondleiding.

Braderie in Hoenderloo

Nog een gezellige markt in de avond, maar dan in Hoenderloo. Deze braderie is iedere woensdag te bezoeken van 20 juli t/m 17 augustus vanaf 17.00. Ook hier zijn demonstraties te zien van oude  beroepen, een kermis en een kleedjesmarkt. Heerlijk om even rond te struinen tijdens een warme zomeravond.

Paleis Het Loo in Apeldoorn

Paleis Het Loo is open vanaf 22 april. Je kunt dan dagelijks terecht om het voormalige koninklijke paleis en de prachtige tuinen te bezoeken. Vooral tijdens een mooie lente- of zomerdag is dit een aanrader, zodat je heerlijk buiten kunt wandelen. Je kunt vooraf online tickets kopen, hiermee heb je toegang tot alles wat Paleis Het Loo te bieden heeft.

Apenheul in Apeldoorn

Apenheul is vanaf april geopend t/m 5 november 2023. Tijdens deze maanden kun je het park bezoeken waar je maar liefst 35 soorten apen kunt zien. Leuk met kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Apenheul is iedere dag geopend, kijk voor de actuele openingstijden op de website. Je kunt je tickets vooraf online kopen.

Nog geen overnachting gepland? Boek dan nu je verblijf in onze Bed & Breakfast en geniet van de prachtige omgeving en leuke uitjes. Naast bovenstaande uitjes, geven wij je graag nog meer tips tijdens je verblijf!

Menu