Verblijf je in december in onze Bed & Breakfast? Dan kun je genieten van sfeervolle winterse uitjes in de omgeving! In dit blog lees je meer over de leukste kerstmarkten in uitjes in o.a. Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Dickens Festijn in Deventer

Deze kerstmarkt in Deventer is echt een aanrader als je rond die tijd in onze B&B verblijft! Het Dickens Festijn vindt plaats op 16 en 17 december in Deventer. In de sfeervolle stad komen allerlei personages uit de beroemde boeken tot leven. Echt prachtig om te zien voor jong & oud! De toegang is gratis, let wel op dat er bij de ingang een wachttijd kan zijn.

Winterfestijn in Zutphen

Op 10 december kun je terecht voor feestelijke shopdag in Zutphen (12:00 – 17:00)! Je geniet van alle lampjes, kerstbomen, live muziek, straattheater, kinderattracties, foodtrucks en kraampjes. Natuurlijk zijn ook alle winkels en horeca geopend. Ga heerlijk shoppen en genieten in Zutphen

Kerstvakantie in Paleis het Loo

Van 22 december t/m 6 januari kun je genieten van de kerstvakantie in Paleis het Loo. Het paleis is prachtig versierd vol met lichtjes en kerstbomen. Voor kinderen is er van allerlei leuks te doen, zoals een speurtocht en een knutselactiviteit. Maar ook voor volwassenen is het zeker de moeite waard om in deze periode Paleis het Loo te bezoeken!

VSM Christmas Express

Op 16 en 17 december kun je vanaf Arnhem met de speciale Christmas Express trein! Vanuit de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij wordt deze treinrit georganiseerd. De trein vertrekt vanaf Arnhem CS en maakt een magische reis door het winterlandschap van de Veluwe. Je geniet volop van de kerstsfeer! Tip: op 17 december is het ook Winter Wonderland in Arnhem. Je kunt de treinrit dus combineren met een bezoek aan de sfeervolle stad en genieten van de kerstmarkt met maar liefst 250 kramen!

Wil je meer informatie of tips over wat er te beleven is tijdens jouw verblijf in december? Vraag daar dan gerust naar bij Sonja. Wij adviseren je graag! Samen maken we er een prachtige maand van.

Menu